15/11/15

CADET F. A : AQUESTA VEGADA SI, EL CONSTRUCCIONS MIQUEL MORELL SÓLLER S'IMPOSA AL POTENT CV MANACOR

CV MANACOR 1-3 CVS CONST. M. MORELL SÓLLER

Difícil papereta tenia un CVS Cadet femení A que venia amb les males sensacions de la passada jornada en què el Cide havia axafat a les noies de la vall, un Cide al qual el Manacor havia polvoritzat i podia fer pensar que la victòria era alguna cosa, al menys ..... improbable.
Improbable és que aquest grup de fantàstiques jugadores tornés a tenir un partit tan nefast com el de la setmana passada, això sí, les males sensacions i aquest formigueig a la panxa podia donar-los un altre ensurt. Res més lluny de la realitat, ja que des de l'inici del partit es va veure que seria un duel de titans i que la victòria, apart de necessari, era mes que possible.

Un primer set amb bones sensacions des del principi, on les solleriques varen treure a la llum aquesta faceta tan important anímicament com és l'atac, comptant-los gairebé tots ells com a punt, deixant al potent rival a mercè de les locals, al final un clar i contundent 25 a 13 reflexava al marcador el que havia passat a la pista.
Un segon set que començava molt diferent, innumerables errors en recepció no donaven possibilitat a aquesta necessària successió d'accions positives que permetessin canviar la dinàmica negativa i on només amb un contundent 4 a 16 en contra, es va tornar a l'ordre, massa tard, però be, les sensacions al final del set varen ser bastant mes positives que al principi. Al final les manacorines empataven la trobada amb un parcial de 19 a 25.

Un tercer set amb el regust amarg del segon però amb bones sensacions, intercanvi de bones jugades d'atac i molt bones accions en defensa per part dels dos equips, tot i que sempre les locals amb millors accions d'atac sentenciaven el tercer set de manera clara, 25 a 15.
Un quart semblant al tercer, bonic intercanvi d'atacs barrejades amb fantàstiques accions de defensa per part dels dos equips però amb la mateixa sensació de control per part de les nostres, finiquitava el quart i últim set per 25-21, finalitzant un gran partit de dos fantàstics equips que sens dubte estaran a la zona noble de la taula de classificació,enhorabona.

Com a nota positiva el feliç retorn de Neus Rodríguez amb participació clau per guanyar el partit, donant sensació que un mes i mig de lesió no ha afectat ni una mica en el seu fantàstic rendiment.